Olavi Salko Blogi - Uusi Suomi Ollakseen väärässä on oltava oikeassa.

Kapitalismia ja Kapitalismia - sekä kerskakulutusjuhlia.

Samaan aikaan, kun meillä suomessa torutaan oikeistomielisen kansanosan ja kerskakulutuksen lisäämiseen tähtäävän poliittisen siiven puolelta sitä, kuinka julkinen puoli on liian raskas kokonaisuus suomalaisissa olosuhteissa pyöritettäväksi - saamme tietoa maailmalta siitä, kuinka suomalaiset yritysjohtajat ja yritykset pistävät rahojaan veroparatiiseihin. 

 

Tämä Veronkiertoa harrastava eliitti, ja heidän kätyrinsä ovat sitä samaa porukkaa, joka oli kärkkäimmin tuomitsemassa esimerkiksi KIAKKOVIERAS juhlien isänmaallisuutta halveksuvan kuvotuksen. Niin, sen saman juhlan, jossa työttömät, opiskelijat ja syrjäytyneet tekivät näyttävän esiinmarssin Tamperetalon kerskaporvarijuhlien näyttämölle kesken itsenäisyyspäiväjuhlia. Mutta tämä ei suinkaan ole talouden kannalta mitenkään merkittävää. Merkittävämpää on se mihin nämä kerskasikaporvarit pyrkivät tällä veroparatiisisooloilullaan. Heidän vakaa pyrkimyksensä on eriarvoisuuden lisääminen, ongelmien lakaiseminen maton alle, ihmisarvon väheksyminen, yhä kiihtyvä luonnonvarojen tuhoaminen, jatkuva rikastuminen muiden pahoinvoinnilla, sodilla, murhilla, kuolemalla, hädällä, tuholla  ja lakien kiertäminen - ja tämän lisäksi heidän tarkoitusperiin voidaan laskea suomen julkisen sektorin täydellinen romuttaminen ja julkisen sektorin palveluiden hävittäminen. 

 

Tämä toiminta johtaisi heitä korkeammalle taloudellisessa eliitissä. Suomessa, meillä täällä suomi oy:ssa tilanne tulee menemään lopulta siihen, että julkinen sektori lamaantuu kokonaan. Tämän jälkeen kerskaporvarikeinottelijoiden ja talouden kerman eliitti -  tuottavat yksityisen sektorin käyttöön halpaa, lukutaidotonta ja erityisesti suomenkielen taidotonta työvoimaa. Työvoimaa, jota se  hyödyntää riistämällä näiltä ihmisisltä kaikki oikeudet ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. 

 

Samaan aikaan me täällä Suomi Oy:n takapihalla ihmettelemme miten on mahdollista, että eriarvoisuutta muka on olemassa, sillä emmehän me ole tehneet mitään väärin. Me käymme  töissä, me opiskelemme uskomattomalla intensiteetillä. Useimmat meistä omaavat enemmän kuin yhden ammatin, joihin kouluttautumisiin ollaan käytetty 2 - 7 vuotta kulloiseenkin. Mikään ei kuitenkaan riitä. Miksi näin? 

 

Meille ollaan jauhettu jo pitkään sitä, että maahanmuutto on todellinen ongelma. Maahanmuutto on todellinen ongelma? Nyt alkaa kuitenkin tulemaan selväksi, että nämä maahanmuuttajathan ovatkin  paljon aktiivisempia tekemään töitä, hakemaan töitä ja perustamaan pienyrityksiä, kuin kanssasuomalaisensa. On myös selvinnyt, että valtaosaa ulkomaalaisista, maahanmuuttajataustaisista ihmisistä ollaan käytetty suomessa, suomalaisten yritysten ja työnantajien toimesta hyväksi taloudellisesti.

 

Tämä tarkoittaa sitä, että palkat ovat olleet "myöhässä", tai niitä ei olla maksettu lainkaan. Ollaan myös maksettu ns. orjarahaa, jolla eläminen suomessa ei missään nimessä onnistu. Ja nyt - aivan viimeaikoina on selvinnyt, että tämä toiminta on järjestäytynyttä - suuryritysvetoista, ja kaikenlisäksi kansainvälinen ilmiö. Onkin aivan aiheellista kysyä - että miten tämän ollaan annettu tapahtua? Kuinka tämän ollaan voitu antaa tapahtua ja kenen ehdoilla? 

 

Miksi me suomessa vihaamme maahanmuuttajia? Miksi meillä on puolue, joka nojaa kaiken arvovaltansa eriarvoisuuden lisäämiseen ja miksi meillä on suomessa henki, joka sanoo että "köyhät kyykkyyn!". Miksi meillä suomessa on köyhyyttä? Miksi me maksamme veroja, kun samaan aikaan meidät ollaan jo totutettu ajatukseen, että sitten kun tämän päivän kolmekymppiset jäävät eläkkeelle, eivät he enää saa eläkettä, joten heidän kannattaisi säästää sitä johonkin eläkeyhtiöön? Julkisen sektorinko vuoksi? Koululaitos ollaan jo romutettu, poliisi ja pelastulaitos ovat romuttumassa, puolustusvoimat ovat antaneet selonteon, jonka mukaan suomen puolustus ei ole uskottava, eivätkä resurssit suomen puolustamiseen riitä kuin korkeaintaan muutamiksi päiviksi, terveydenhuoltoa ollaan ajamassa alas. Mitä on siis tapahtunut? Yksityinen sektori nostaa vauhdilla päätään, verot kiristyvät, kun yksityisen sektorin omistajat - suuromistajat ja sijoittavat pistävät varallisuutensa veroparatiiseihin. Suurimman taakan kantavat tietyn tulorajan alle jääneet henkilöt, sekä keskiluokka, jonka alin kolmannes on tällä hetkellä pahasti velkaantunut. Palkat eivät riitä elämiseen, ja tulevaisuus näyttää melko huonolta uusien matala palkkaryhmien kehittymisen myötä. Työt siirtyvät halpatuotantomaihin - ja se on globaalia kehitystä. 

 

Onko meistä aikojen saatossa tullut täysin sydämettömiä, yrityskeskeisiä paskiaisia - joiden elämässä mikään ei merkitse mitään, kunhan voitot kasaantuvat?

 

Meitä kehotetaan kaikilta suunnilta kuluttamaan ja samaan aikaan meitä kehotetaan säästämään. Jos me valitamme, voimme huonosti tai jos kaikki mitä meillä on romuttuu, meidät vaiennetaan.

 

Se joka hallitsee mediaa, hallitsee mieliä ja sieluja. 

 

Mitä me voimme enää tehdä? 

 

Onko systeemi, jossa me nyt elämme.. todella parasta mitä voimme saada? Vai onko tämäkin niiden sanomaa, niiden totuus, jotka hyötyvät riistosta ja epärehellisyydestä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Kukaan ei halua maksaa ylimääräisiä veroja. Veroja ei makseta, jos laki ei niin vaadi. Varmaan myös osa kiekkovieraista teki verosuunnittelua Virosta ostetuilla viinoilla. Miettisin tarkemmin miksi veronkierto ja orjatyö sallitaan. Poliittisen ja taloudellisen eliitin yhteistyö, jota myös salaliitoksi voisi kutsua, ja mihin tämä kaikki tähtää. Tuskin pelkästään hetkelliseen omanedun tavoitteluun.

Toimituksen poiminnat